Iskusni član KK Bosna Royal Jelly

Vasiljević: Bosnu smo spasili zajedno sa navijačima

Košarka se na velika vrata vratila u Sarajevo.

Bosna Royal Jelly lider je Lige 10, a popularni Studenti izborili su i završnicu Kupa naše zemlje. 

Bosna je dobila i domaćinstvo, pa će prvi trofej u 2017. godini tražiti pred svojim navijačima. O Ligi 10, ambicijama, navijačima, te samoj završnici Kupa za SportSport.ba je govorio iskusni član ovog kluba Saša Vasiljević. 

"Nadam se da smo zadovoljili ukuse svih gledalaca ovdje u Sarajevu, a zbog toga smo se i okupili u augustu. Znamo šta znači ime Bosna ne samo u Sarajevu, nego cijelom regionu, a klub veoma dobro funkcioniše. Bilo je svakakvih priča prije dva tri mjeseca, ali nismo dozvolili da se klub ugasi, ne samo mi, nego i navijači počevši od utakmice sa Slobodom. Mi idemo dalje, sada slijedi Final four kupa i ovom prilikom pozivam navijače da nas podrže" kazao je Vasiljević za SportSport.ba.

Bosna će u subotu odmjeriti snage sa Mladosti iz Mrkonjić Grada, a ukoliko slave Studenti će u finalu čekati boljeg iz duela Zrinjskog i Igokee.

"Favoriti smo, ali uvijek postoje iznenađenje. Međutim, nadamo se da to nećemo biti mi u subotu. Mi se nadamo da ćemo u nedjelju napraviti iznenađenje, a ulogu favorita prepuštamo Igokeii koja ima jače utakmice od nas i na nekom su dobrom putu zadnjih nekoliko godina. Znate gdje je Bosna bila prije šest sedam mjeseci, a sada se borimo za trofej. Prije deset godina smo sa objektivnom slabijom ekipom dobijali velike favorite uz pomoć naše publike i pozivam publiku prvo u subotu u 17 sati, a ako da Bog i u nedjelju na finale", dodao je Saša Vasiljević, član Bosne Royal Jelly.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi