Iskusni član KK Bosna Royal Jelly

Vasiljević: Igokeu dobro poznajemo, imaju iskusne igrače

S. Mlaćo

U prvom kolu Lige 6 za prvaka naše zemlje košarkaški Bosne Royal Jelly u subotu će ugostiti Igokeu.

 Gosti su favoriti u ovom susretu, ali u redovima popularnih Studenata vjeruju da imaju svoje adute za ovaj meč.

Iskusni Saša Vasiljević smatra da je prednost Bosne što nije pod velikim rezultatskom imperativom.

"Očekivanja za ligu su dobra, te da opet bude napunjena mala Skenderija. Nemamo sada zacrtano doći u finale i osvojiti. Idemo da igramo utakmicu po utakmicu, a Igokeu dobro poznajemo. Završili su peti u Jadranskoj ligi, dobijali su Partizana i još neke velike ekipe, te su trenutno definitivno bolji i imaju iskusnije igrače sa jačim utakmicama. Utakmice traje 40 minuta pa možda se i nama nešto otvori", kazao je Vasiljević za SportSport.ba.

Navijači će u subotu biti Bosnina velika snaga pred duelu sa timom iz Aleksandrovca.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Nadam se da će nas podržati opet, a moj lični cilj je da dođemo do finala i da se i ja oprostim od košarke s finalom. Pozivam navijače da navijaju za nas u narednih mjesec i pol dana", dodao je Saša Vasiljević, član KK Bosna Royal Jelly.

Susret između Bosne Royal Jelly i Igokee igra se u subotu u Maloj dvorani Skenderije sa početkom u 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi