Legendarni igrač bio blizu senzacije na trenerskoj klupi, a reakcijom "zapalio" društvene mreže

Nakon rasprave sa sudijom

Legendarni igrač bio blizu senzacije na trenerskoj klupi, a reakcijom "zapalio" društvene mreže

Haris Zilić

Legendarni grčki košarkaš Vassilis Spanoulis odmah je sjeo na trenersku klupu po završetku igračke karijere i vidjet ćemo da li će imati sličnog uspjeha kao igrač.

Preuzeo je ekipu Peristerija koju dobro vodi na startu nove sezone, ali sreća ih još ne mazi.

U prvom kolu grčkog prvenstva poraženi su od Kolossosa nakon produžetaka 104:93, a jučer su bili blizu senzacije protiv Panathinaikosa. Panata je na kraju slavila u gostima rezultatom 66:64.

Upravo u duelu protiv Panate Spanoulis je imao nekoliko zaanimljvih poteza na klupi.

Dosta je pričao sa sudijama, a jedna sudijska odluka dovela ga je do situacija da trese glavom, a taj video postao je odmah hit na društvenim mrežama.

Oglasi

Pirča i nervoza mu na kraju nisu puno pomogle.

I prošlo kolo protiv Kolossosa veoma temperametno je vodio svoj tim. Nema sumnje da je imao veliku želju da skine skalp Panati i kao trener.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Dok je bio igrač dobro je naučio šta znači rivalstvo između Olympiakosa i Panathinaikosa.

Vassilis Spanoulis je jedan od rijetkih košarkaša koji je nosio dres oba velikana iz Atine i Olympiakosa i Panathinaikosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi