Već ima onih koji pokušavaju zaraditi novac od smrti Kobeja i Gianne

Prodaju majice s komemoracije

Već ima onih koji pokušavaju zaraditi novac od smrti Kobeja i Gianne

E. Čaušević

U Staples Centru sinoć je održana komemoracija u čast Kobeja Bryanta, njegove kćerke Gianne i ostalih poginulih u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

Kobe i još osam osoba poginuli su 26. januara u helikopterskoj nesreći koja se desila u blizini Los Angelesa. Vijest o smrti jednog od najboljih košarkaša svih vremena žestoko je pogodila cijeli svijet.

Sinoć je u Staples Centru održana komemoracija koju je organizovala Bryantova supruga Vannesa. Na komemoraciji je bio veliki broj poznatih ličnosti i sve je zaista prošlo u najboljem redu.

Oni koji su bili u dvorani su na poklone dobili knjigu s fotografijama poginulih, posebnu ulaznicu, te majicu na kojoj su Kobe i Gianna. Sva zarada otišla je u zakladu Mamba i Mambasita.

No, i na komemoraciji je bilo onih koji su došli kako bi pokušali nešto zaraditi. Naime, već istu noć su se na internetu pojavile majice Kobeja i Gianne koje se prodaju po cijeni od 800 dolara.

Top Komentari

Samo_Realan
pa zar niste prije sedmicu objavili clanak da su se mnogi vec obogatili?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi