Već se zna naredna stanica Kevina Duranta?

Diže slavnu franšizu iz pepela?

Već se zna naredna stanica Kevina Duranta?

Kevin Durant je 2016. godine napustio OKC u potrazi za šampionskim prstenom. Obukao je dres Golden State Warriorsa i ispunio svoju želju, a sada se špekuliše da bi mogao krenuti dalje.

Kevin Durant bi 2019. godine bi mogao postati slobodan igrač, a navodno bi to mogli iskoristiti New York Knicksi.

Prema pisanjima novinara The Athletica, Franka Isole, Knicksi su spremni ići na sve ili ništa u svojoj "potjeri" za Kevinom Durantom.

Nije Isola jedini koji smatra da bi Knicksi mogli angažovati Duranta, a pomenuti novinar je citirao i neimenovanog NBA menadžera koji tvrdi da "svi kažu da su to Knicksi kada se govori o narednom timu KD-a."

New York Knicksi se već godinama pokušavaju vratiti na staze stare slave ili barem postati redovan učesnik play-offa, a nije potrebno trošiti riječi na to kakav bi uticaj KD imao na ovu franšizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi