6

Komentari (6)

Vrbaski
Bugari za razliku od Kaunasa imaju dva odmorna igrača koji nisu igrali prvu tekmu. Radi se o centrima Kostadinovu (204) koji igra za Palmu, prosjek 8 poena i4 skoka i Svetomiru Černokoževu (208)iz Akademika koji ima prosjek od 14 poena i 9 skokova po tekmi. Još ako šut krene Ivanova (20 utrpao Litvancima) i iskusnog Kostova koji je po pravilu dvocifren možemo imati velikih problema.
Mowzilla
Izgleda da savez jos nije u stanju da obezbjedi igracima letove. Pa majka mu stara, imamo WizzAir i Ryanair gdje su letovi skoro za Dz. A ne k'o biva "blizu je to, idemo s Centrom vala..."
Realist
Jesi li ti dobar. U tim avionima obicni ljudi nemogu bit komotni a kalmoli kosrkasi od preko 2 m
Vrbaski
Putovali su avionom do Sofije a od Sofije autobusom.
Mackintosh
Put jest bio tezak, rupe na putu, dere gume, je*e amortizere, cijena goriva skocila, zimske gume kostale, al sta jarane da je taj put bio makadam? Suti, dobar je put bio. Jako valja otic na cevape, malo serbesluka poslije puta.
Noname992
Samo hrabro do pobjede!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.