17

Komentari (17)

glupko
jesu li napravili Gordicu kucu?
DamirT
Ebo ga Vrabac,kosarkaski antitalenat.Glupljeg kosarkasa dugo nisam gledao
zgembo.popuslic
otiso Bavcic, doso Vrabac, treci im ne treba, ko da ih je jedna mati rodila
Haresolina
Gegiću nije mjesto u reprezentaciji. Došao u Tuzlu i upropastio Slobodi sezonu. Samo smetao Čampari. Zaljubljen u sebe, zanemaruje ekipu, a asistira kad već treba da izgubi loptu. Iracionalan i potpuno izgubljen . Ostali na listi su već ranije provjereni, borbeni i iskusni. Nemamo ekstra visokih i to je slaba strana ekipe
Milos1312
Jao jao strucnjaka majko mila, da imalo pratite kosarku znali bi da je ovo najbolje sto imamo. Mozda mislite da igraju jos Markovic, Mrsic, Teletovic... vazda u*rani negativci na ovom portalu. Vedrane mi normalni smo uz tebe i ove KVALITETNE momke, do Eurobasketa aBd. Srce na teren!
konjnakvadrat
Atic? Znaci boze
Milos1312
Nadam se da se Gordic vraca, a i Stipana je izgleda nagovorio. Ljudi budimo realni a ne samo negativni. Ovo je najbolje sto imamo, a Vedran se trudi i radi profesionalno. Sam spisak me iznenadio. Sve provjereni igraci uz top forme Halila, Gorde i Sulejmanovica... pa i Alibegovic ne igra losu kosarku trenutno.
pitaristok
Uzas kako smo slabi...
epa
a sta nam je sa Sikirasem???
@dn@n
Nasikiro se Sikiras
RZ88
Sta je ovo braco mila nikad losija repka :/
epa
to nam sto nam je bolje nemamo trenutno na raspolaganju...
eldind.
Musa, Luka Gorza? Djedovic zar nije ponovo bila prica da ce dobiti drzavljanstvo?
epa
ne mogu "ameri" igrati u njih je sezona nece ni jedan klub pustiti igraca u toku NBA sezone ili neke univerzitetske sezone. Luka mislim jos nije papirologiju rijesio... jer i kada nije sezona da bi igrali igraci iz NBA za reprezentaciju mora se platiti osiguranje koje nije nimalo jeftino (zavisi od ugovora) i recimo vecina igraca iz NBA koji su igrali za reprezentacije francuske pa recimo dirk su placali sami sebi osiguranje od povreda...
koki
Šta ima znalac
epa
nema nista neznalice, a pravis se pametan...
RASanticeva
Otkud Gordica nazad?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.