Vedran Bosnić objavio spisak za utakmice sa Latvijom i Grčkom

Selektor košarkaške reprezentacije BiH

Vedran Bosnić objavio spisak za utakmice sa Latvijom i Grčkom

Selektor košarkaške reprezentacije BiH Vedran Bosnić saopštio je na koje će igrače računati u kvalifikacijama za Euro 2021.

U sklopu kvalifikacija naši košarkaši će 21. februara gostovati kod selekcije Latvije, a tri dana kasnije u tuzlanskom Mejdanu će ugostiti Grčku.

Za ovu reprezentativnu akciju selektor našeg nacionalnog tima Vedran Bosnić je pozvao ukupno 16 košarkaša.  

Na spisku se nalaze sljedeći igrači: Nemanja Gordić, Andrija Stipanović, Filip Adamović, Miralem Halilović, Muhamed Pašalić, Kenan Kamenjaš, Edin Atić, Ajdin Penava, Milan Milošević, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Jure Zubac, Emir Sulejmanović, Sani Čampara, Amar Alibegović i Amar Gegić.

Reprezentacija će se okupiti 16. februara u Sarajevu, kada će započeti pripreme za naredne susrete.

Top Komentari

Milos1312
Jao jao strucnjaka majko mila, da imalo pratite kosarku znali bi da je ovo najbolje sto imamo. Mozda mislite da igraju jos Markovic, Mrsic, Teletovic... vazda u*rani negativci na ovom portalu. Vedrane mi normalni smo uz tebe i ove KVALITETNE momke, do Eurobasketa aBd. Srce na teren!
5 0
pitaristok
Uzas kako smo slabi...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi