14

Komentari (14)

senja
Samo da se više nikada ne ponovi onakav spiker, inače treba odmah i dvoranu suspendirat. Nije posao spikera da se dere na razglasu i da navija.
Ade1
Najbolji selektor kojeg smo imali treba ga podržati malo priča a puno radi
bk123
Čestitke za pobjedu i u potpunosti se slažem s naslovom i ja bih tako rekao, e sad odmah da kažem da košarku pratim samo površno i molio bih da mi neko ko bolje prati kaže da li mi možemo bolje od ovoga jer nama samo fali Nurkić a Česima je ovo skoro pa druga postava ( opet ponavljam površno pratim košarku pa ne zamjerite ako griješim)
Zulfikar
Dajte ovom covjeku da vodi i fudbalsku repku jer uvjeren sam da bi imali bolje rezultate…
Edis_91
Svaki put preživim 4-5 srčani udara dok gledam BiH svaki put dramatični završetci......al dzaba sve uvijek ce biti Volim te ⚜BiH⚜
bk123
zbog takvih završnica se i voli košarka ?
celikze
Eduard
Pravi covjek na pravom mjestu. Gledaju li fudbaleri ovo? Nije kvalitet presudan kada se gine na terenu.
Gengele
Vedran je top. Izvlači maksimum iz igrača. Ima dobru energiju koju im prenosi. Neda im da padnu. Pa nama je 3/4, uvijek bila najgora, a sad smo ih 20 razlike dobili u 3/4. Mislim da je on najjača karika ovog tima. Da ga švedjani nisu uzeli za selektora mi nebi nikad. Svaka čast Vedrane.
Baboisback
Bravo Vedrane,ti si nas mozak. Svaka cast i momcima na borbenosti.
kurjak
Hajde vi lagano prebacite ove utakmice u Mejdan pa da gosti ne znaju jesu li došli ili pošli.
Gengele
Mejdan nije u funkciji druže. Još uvijek se radi rekonstrukcija velike sale koja je poplavila prosle godine.
crnoicrveno
Bice aBd sljedeci prozor
amex
Tako je doktore košarke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti