Vedran Bosnić saopštio širi spisak bh. košarkaša za mečeve kvalifikacija za SP

Šansa da uigra ekipu

Vedran Bosnić saopštio širi spisak bh. košarkaša za mečeve kvalifikacija za SP

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Kini, a selektor Vedran Bosnić objavio je širi spisak.

Bh. reprezentacija pred sobom ima još završnicu kvalifikacija za SP gdje više nemamo šansi da idemo dalje. Međutim, ovo će biti šansa za Vedrana Bosnića da pokuša napraviti tim za naredne kvalifikacije, te pronaći košarkaše koji će biti okosnica naše ekipe.

Jasno je da u narednim mečevima Bosnić neće računati na NBA košarkaše Jusufa Nurkića i Džanana Musu. Bh. selektor je objavio širi spisak od 24 košarkaša koji će biti na pripremama pred nove mečeve kvalifikacija.

Na spisku se nalaze: Adi Zahiragić, Sani Čampara, Edin Atić, Amar Gegić, Haris Delalić, Almir Hasandić, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Emir Sulejmanović, Ajdin Penava, Amar Alibegović, Miralem Halilović, Nedim Buza, Obrad Tomić, Njegoš Sikiraš, Ibrahim Durmo, Kenan Kamenjaš, Ismet Sejfić, Darko Talić, Draško Knežević, Rijad Avdić, Markus Lončar, Đedović Nedim, Mirza Bulić.

Top Komentari

Zorres
Hasandić,Vrabac, Alibegović,Sejfić, Lončar ima tu još imena ali ovo definitivno ne zaslužuju poziv
2 5
bosq23
Sta na kraju bi sa Tarikom Biberovice? Znam da ga je pozivao proslo okupljanje, a on je kao razmisljao da igra za Tursku!?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti