Teletović: I porazi su pobjede ako se nauče lekcije

Predsjednik KSBiH nakon poraza od Finske

Teletović: I porazi su pobjede ako se nauče lekcije

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je jučer u Zenici doživjela nevjerovatan poraz od Finske, iako je tokom većeg dijela susreta vodila sa 15-20 poena razlike.

Na kraju je naš tim ipak upisao poraz (77:81), najviše zbog vrlo loše igre u posljednjoj četvrtini (14:36), a nakon susreta se oglasio i novoizabrani predsjednik KSBiH Mirza Teletović.

Proslavljeni bh. košarkaš, a danas prvi čovjek nacionalnog Saveza, poslao je poruku putem Facebooka gdje je poručio da ovaj poraz može biti pobjeda, ako se iz njega izvuku adekvatne lekcije.

"Hvala Zenici, hvala navijčcima, hvala igračima, hvala svima koji vjeruju i onima koje ćemo srcem, željom, voljom, iskrenošću i hrabrošću 'natjerati' da vjeruju. I porazi su pobjede, ako se nauče lekcije, a mi ćemo se potruditi da naučimo jer znamo da možemo", započeo je Teletović, te nastavio:

"Šteta zbog posljednje četvrtine, šteta zbog igrača koji su odigrali fantastično. Šteta i zbog Vedrana, ali i zbog publike koja nas je nosila.
Vratit ćemo se opet u Zenicu, jer ovaj grad zaslužuje da u njemu slavimo naše pobjede".

Top Komentari

zlaja205
A Tuzla Mirza cccc
8 26
zlaja205
A Tuzla Mirza Pa digla te je ns pijedestal ccc
5 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi