Smrt Emila Isovića uzdrmala selektora bh. reprezentacije

Bosnić se oglasio na Twitteru

Smrt Emila Isovića uzdrmala selektora bh. reprezentacije

Endin Čaušević

Mladi švedski košarkaš Emil Isović preminuo je jučer na Havajima nakon velike borbe za život.

Isović je prije desetak dana doživio klinički smrt na košarkaškoj utakmici nakon čega se u bolnici na Havajima borio za život. Ovaj 21-godišnji Šveđanin je dobio žestok udarac u grudi na ovom meču nakon čega se samo srušio na parket.

Doktori su dali sve od sebe da pokušaju spasiti Isovića, ali nisu uspjeli. Njegova smrt potresla je i novog selektora košarkaške bh. reprezentacije Vedrana Bosnića koji se oglasio na Twitteru.

"RIP Emil Isović. Moje duboko saučešće porodici Isović", napisao je naš selektor.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Isović je igrao za univerzitet Hawaii Pacific, te selekciju Švedske. Inače, porijeklom je iz Bijelog Polja u Crnog Gori.

Top Komentari

mesut10
Zašto objavljujete ove vijesti koje će malo ko pročitati? Zar ne vidite koje vijesti ovdje najviše prolaze? Samo dajte gole guzice, sise, kurve... Pogledajte samo koja je vijest načitanija danas. Vijest i ostale njoj slične, na kojoj lažni moralisti lijevom rukom bacaju drvlje i kamenje, a u desnoj se čvrsto čuvaju za svoju ,,muškost''. Jedan pametan čovjek je rekao da je od nemorala gori samo lažni moral. Zato smo u ovakvom kurcu iz kojeg se nećemo nikad izvući.
10 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti