Velić: Pokazali smo karakter i zasluženo smo slavili
Trener domaćih je bio zadovoljan nakon tekme nekim stvarima, a nekima ne

Trener Slobode nakon pobjede nad Vogošćom

Velić: Pokazali smo karakter i zasluženo smo slavili

Emir Dindić

U okviru 3.kola Lige za opstanak Bosne i Hercegovine za košarkaše domaća OKK Sloboda teškom mukom na kraju slavila je protiv ekipe Vogošće 86:80. Na poluvremenu domaći košarkaši imali su sigurnu prednost, međutim maestralnom drugim dijelom utakmice gosti iz Sarajeva su se vratili u utakmicu, ali nedostajalo je daha za preokret.

Ivan Velić trener domaće ekipe poslije utakmice za SportSport.ba čestitao je svojim momcima na pobjedi, ali istakao je da je jako nezadovoljan pojedinim košarkašima.

"Ekipa Vogošće je stvarno dobra ekipa, predvođeni sa dva sjajna košarkaša iz Amerike. Upozoravao sam tim, da njima treba da se malo vrate, što se na kraju ispostavilo tačnim. Međutim pokazali smo karakter , i na kraju smo zasluženo slavili. Čestitam svojim momcima na zalaganju, međutim ova pobjeda je već arhivirana. Moramo se okrenuti već idućem protivniku i probati uhvatiti neku pobjedu na strani", rekao je Velić te potom se osvrnuo na dva Amerikanca u timu Slobode:

"Kada ti dolazi košarkaš iz Amerike u tim, on mora biti prevaga u timu. Oni su jedan od u timu i tako ih i ja tretiram. Ako neko od njih negoduje, ili je zadovoljan to mene uopšte ne zanima. Ne igraš izvoli kući i to je to",završio je Velić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi