Arena se orila pjesmom

Velika podrška Robijaša odvela košarkaše Čelika do nevjerovatne pobjede

M. Šljivak, foto: D. Kurbegović

Zenički Čelik večeras je protiv Gradine iz Srebrenika uspio nadoknaditi minus od 15 poena i na kraju je nakon produžetka savladao rivala 80:79, te će putnika u Premijer ligu BiH odlučiti majstorica koja se igra u Srebreniku.

Oko 2.000 navijača okupilo se večeras u zeničkoj Areni kako bi pomogli Čeliku da dođe do pobjede. Među njima su bili i "Robijaši", koji su odlučili da ne putu na meč fudbalera u Doboj Kakanj, već da pruže podršku košarkašima koji vode bitku za Premijer ligu.

Navijanje u Zenici je bilo zaista vrhunsko. Robijaši su pjesmom tokom kompletne utakmice bodrili svoje košarkaše, a na krilima njihove podrške na kraju je Čelik i došao do trijumfa.

Sigurno je da će navijači zeničkog tima putovati i u Srebrenik kako bi dali podršku svom timu u najvažnijem meču sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi