"Pritisak je na strani Čelika, mi želimo završiti posao"

Golijanin optimista pred večerašnji meč

"Pritisak je na strani Čelika, mi želimo završiti posao"

S. Mlaćo

Večeras se u zeničkoj Areni igra drugi susret finala play off-a A-1 lige između Čelika i Gradine.

Gradina je u prvom meču tijesno slavila, a u redovima tima iz Srebrenika vjeruju da već večeras mogu riješiti posao i slaviti pobjedu. Pred ovaj meč govorio je playmaker Zlatko Golijanin.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica, ali sada na gostujućem terenu u Zenici. U odnosu na prošlu utakmicu jači smo za našeg centra Rusmira Grošića koji se uspješno oporavio od povrede. Naporno treniramo i sa nestrpljenjem očekujem  večerašnju utakmicu i pune tribine zeničke arene. Pritisak je na strani domaćina obzirom da će pokušati produžiti ovu finalnu seriju. Uz pametan pristup i kontrolu ritma čitave utakmice sutra idemo da završimo posao i obezbijedimo učešće u Premijer ligi iduće godine”, kazao je Golijanin.

Meč u Areni počinje večeras u 19 sati.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi