Veliki broj poruka podrške za Davida Blatta
U malo vremena nakon što je objavio da se bori s teškom bolešću na adresu Davida Blatta počele su stizati mnogobrojne poruke podrške

Tek nakon što je objavio borbu s opakom bolesti

Veliki broj poruka podrške za Davida Blatta

Grčki košarkaški div Olympiakos danas je na svojim stranicama objavio otvoreno pismo svog trenera Davida Blatta koji je preko njega informirao svjetsku javnost o tome da je obolio od progresivne mulltiple skleroze.

Nije trebalo mnogo da prođe a reakcije iz košarkaškog svijeta ubrzo su počele stizati. Mnogi klubovi se se preko svojih oficijelnih twitter računa oglasili pružajući bezrezervnu podršku velikom treneru i čovjeku Davidu Blattu. 

Anadoulu Efes, Olimpia Milano, Darusafaka, CSKA, Valencia, Barcelona, Baskonia, Fenerbahce i mnogi drugi poželjeli su treneru Blattu da ostane jak i da njegova borba s bolesti prođe dobro a i mnogi košarkaši su slijedili taj primjer i pružili veliku podršku čovjeku koji je zasigurno jedan od omiljenijih likova u svijetu košarke i koji je ostavio dubok i velik trag na mnogobrojne zvijezde koje je trenirao. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi