Veliki naklon za Kralja: Radnica u Memphisu ne skida osmijeh s lica

Veliki naklon za Kralja: Radnica u Memphisu ne skida osmijeh s lica

E. Škorić

LeBron James je pokazao da je osim što je veliki igrač i veliki čovjek.

Lakersi su nastavili da igraju sjajno, pa su sinoć sa 111:88 deklasirali Memphis Grizzliese.

LeBron James odigrao je još jednu odličnu utakmicu u kojoj je bio jako blizu triple-double učinka. Na krjau je ubacio 20 poena, 8 skokova i 9 asistencija.

No, posebno je oduševio potezom na kraju utakmice. Radnici Memphisa koja se brine o ispravnosti lopti poklonio je tenisice, što je naravno izazvalo salvu oduševljenja u dvorani.

"Svake godine kada dođem ovdje, htjela je par mojih ekskluzivnih tenisica. Uvijek sam to znao i nikad joj nisam ništa rekao. Večeras jesam, a ona je odgovorila da je uvijek bila fan LeBrona, tako da je dobila tenisice", rekao je James nakon utakmice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

LeBron giving his shoes to the Grizzlies ball girl who is a huge fan. 👏 (via _Almxghty/Twitter)

Objavu dijeli House of Highlights (@houseofhighlights)

Top Komentari

Edy
nek mu ih vrati prevelike su, broj 72
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi