Veljko Mršić novi GM Cedevite
Veljko Mršić je u periodu od 2015 do 2017 godine obnašao funkciju prvog trenera momčadi hrvatskog prvaka KK Cedevite

Klub ekspresno pronašao zamjenu za Mateja Mamića

Veljko Mršić novi GM Cedevite

Veljko Mršić novi je generalni menadžer hrvatskog prvaka KK Cedevite. Nakon što je klub jučer nakon 10 godina otkazao vjernost i raskinuo ugovor s Matejem Mamićem, Veljko Mršić, inače i bivši trener kluba, preuzet će tu dužnost.

Također, funkciju predsjednika kluba napustio je dugogodišnji funkcioner kluba Mladen Veber koji je tu dužnost obnašao 12 godina. Kap koja je prelila čašu u Cedeviti nedavni je poraz od Cibone u ABA ligi u kojoj Cedevita neočekivano ima omjer od 1-3.

Neslužbeno se doznaje i da je španjolski stručnjak na klupi Cedevite Sito Alonso jako blizu otkazu a da je mjesto prvog trenera ponuđeno Slavenu Rimcu koji s drugom momčadi Cedevite sjajno stoji u hrvatskom prvenstvu i dosada je neporažen.

Potvrda imenovanja Veljka Mršića, a možda i Rimca, stići će večeras nakon susreta Cedevite i Lokomotiv Kubana u kojemu je ruska momčad veliki favorit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi