16

Komentari (16)

AlphaStrong
Šta sam ti rekao @BosanskaSvedska , već ih lista i pretražuje. Već je čučn'o dislajk. Dobro je dresiran. Jesam ga navuk'o. Šta ti misliš pali li traktor u Doboju ovih dana?
BosanskaSvedska
Vidim da non stop vjesi na ss.ba i daje te dislajk,izgleda da je zaposlen na ss.ba. Zimski je period,50/50 je sansa da upali ako mu nije traktor na struju onda nema problema!
HamzaVojvoda
Uf kamo srece da vama sarajevo i tuzla grad kosarke drhte zbog istih razloga. Pffff drhte 13 12 na osmom mestu a partizan 12 13 na devetom e bas su u zayebanoj poziciji svi drhte ebote i kenjaju po ovom gubitniku s dva nika @AlphaStrong @BosanskaSvedska
BosanskaSvedska
Zelim ti ljep i ugodan dan!
K79
kod tebe majstore neka posebna tabela izgleda meni se cini da je partizan 11 na tabeli i tesko da ce u playin kako sad stvari stoje a zvezda je očito zavrsila svoje u EL poz
HamzaVojvoda
pa dobro ima sad par vise sa 13 12 ali ipak su samo jednu pobedu iza osmog. Pozdrav
K79
Cause a sto beograd drhti sto vlada strah dali si normalan de malo al barem malo saberi se s mozgom ako ga uopšte imas znaci ovo vasi naslovi su smeće sa dna kace nije mi jasno kako vas nije sramota barem malo pa ljudi vam u komentarima pisu vec mjesecima kako ste postali smeće zbog ovakvih naslova , nema jednostavno potrebe za ovakvim naslovima svakog koga interesira sport prociti ce clanak kakav god je naslov jer ovo je sportski portal a ne zuta stampa valjda bi trebalo da je tako
BosanskaSvedska
Opet traktoristi!
AlphaStrong
Daaa, opet i iznova. "Na istoku ništa novo". Ne znam samo šta bi naš drug vojvoda od Doboja rekao na sve ovo, brmm brmm.
BosanskaSvedska
Najvise pisu ovdje o traktoristima i zenskoj modric,ne sjecam se kad su pisali o nasem Dijamantu,eto opet dobili smo dislajk od kolege iz Haaga,haha!
AlphaStrong
Još kad bi bio pismen pa da ga razumijemo šta napiše. Ovako, ostaje samo da sam razumio da je stavio dislajk. Očito mu ni gramatika ni pravopis nisu jača strana.
AlphaStrong
Još kad ni znao šta sve pišemo, prelistao bi sve komentare i stavio bi dislajk, ali neka ga malo, neka ga intrigira, nećemo mu reći šta smo sve pisali.
HamzaVojvoda
Сад ћеш још мање да разумеш мамицу ти опајдарим јел размеш? Па наравно да размеш, Српче си ти потурица.
BosanskaSvedska
Kako se pise traktor na cirilici?
AlphaStrong
Opet ga na razumijem, a ti? Ako psuje, pa nije mu to lijepo. Ako želi da mu nacrtamo traktor, umjetnost mi je jača strana.
BosanskaSvedska
Opet se iskiha na mene,da mu nije sapun opet ispao,ako jeste sve je oprosteno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.