Vlada Jovanović preuzima klupu Mega Bemaxa

Dejan Milojević ide u NBA ligu

Vlada Jovanović preuzima klupu Mega Bemaxa

Do promjene na trenerskoj klupi doći će i u ABA ligašu Mega Bemaxu. 

Nakon što je zaključena sezona u ABA ligi u kojoj nije proglašen prvak niti je ijedan klub napustio ovo natjecanje, izvjesno je da će biti promjena u Mega Bemaxu s čije klupe odlazi dugogodišnji trener Dejan Milojević. 

Milojević će se priključiti stručnom stožeru jednog, još neimenovanog NBA kluba, a na klupu kluba Miška Ražnatovića sjest će Vlada Jovanović.

Vlada Jovanović je u protekloj sezoni bio na klupi CBA kluba Shenzen Aviatorsa a u prošlosti je sjedio na klupama Donetska, Igokee, Partizana, Lokomotiv Kubana, Montegranara kao i mlađih selekcija reprezentacije Srbije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi