Vlade Divac u Kingse doveo člana Kuće slavnih
Vlade Divac imaće sjajnu pomoć u Kingsima u idućoj sezoni

Veliko ime u Kingsima

Vlade Divac u Kingse doveo člana Kuće slavnih

E. Dindić

Sacramento Kingsi su angažovali legendarnog Joe Dumarsa koji će obavljati funkciju savjetnika GM-a ove franšize Vlade Divca. 

Dumars je dva puta bio NBA prvak sa Detroit Pistonsima.

"Joe i ja smo zajedno igrali u NBA i on je legenda ovog sporta. Kao iskusan i talentovan košarkaški radnik, uzbuđen sam što će biti savjetnik u klubu, te tako pomoći svima nama da napredujemo", rekao je Divac.

Dumars je bio 18. pik Pistonsa na draftu 1985. godine i cijelu karijeru proveo je u ovom timu. "Divca poznajem već dugi niz godina i oduševljen sam što ću raditi sa njim u Kingsima u tako uzbudljivom periodu za franšizu", rekao je Dumars

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi