Mićanović: Imamo dovoljno kvaliteta i znanja da u subotu savladamo Orlovik

Finale A1 lige BiH za košarkaše

Mićanović: Imamo dovoljno kvaliteta i znanja da u subotu savladamo Orlovik

E. Dindić

Košarkaši Studenta u subotu u prvoj utakmici finala A1 lige za košarkaše na svom terenu dočekuju ekipu Orlovika iz Žepča. 

Trener Vladimir Mićanović pred subotnji susret istakao je da su svi spremni za utakmicu, te da će dati sve od sebe pred uzvrat koji je na rasporedu sedam dana kasnije u Žepču.

"Prvo bi iskoristio ovu priliku da pozovem sve gledaoce i simpatizere da dođu u subotu u Univerzitetsku dvoranu da nas podrže protiv dobre ekipe Orlovika. Za ovu utakmicu pripremamo se kao i za svaku drugu, ali moram da dodam da će tim iz Žepča za nas biti pravi izazov. Pojačali su se sa dva košarkaša iz Amerike, što im je dalo dodatno na širini i kvaliteti. Bez obzira na to sve, smatram da ćemo mi na kraju uz maksimalno zalaganje ostvariti pobjedu u prvom susretu", rekao je Mićanović.

Podsjetimo, utakmica između Studenta i Orlovika iz Žepča na rasporedu je u subotu sa početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi