Vladimir Mišković novi trener Gradine
Foto: KK Gradina

Prvi izazov ga očekuje već u subotu

Vladimir Mišković novi trener Gradine

KK Gradina je jučer ostao bez šefa struke pošto je Vladimir Mićanović odlučio napustiti klub koji je sa klupe vodio do plasmana u Premijer ligu BiH.

Klub iz Srebrenika je, međutim, vrlo brzo našao novog šefa struke i to u liku Vladimira Miškovića.

Vladimir Mišković će tako voditi Gradinu u novoj sezoni elitnog ranga bh. košarke, a pomoćnik će mu biti Samir Suljunović.

"Mišković je renomirani košarkaški trener koji bi trebao da u potpunosti iskoristi potencijala i mogućnosti našeg tima", istakli su iz Gradine.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Inače, ovaj stručnjak je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri obnašao funkciju šefa struke Metalca iz Valjeva, a prvi izazov na klupi Gradine će imati već u subotu kada njegova ekipa, u 1. kolu nove sezone, gostuje u Sarajevu kod OKK Spars.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi