Zrinjski poražen u Sarajevu

Vlašić: Bili smo prenervozni za ovakvu utakmicu

Zrinjski je večeras u Skenderiji poražen od Bosne Royal u utakmici pretposljednjeg 9. kola Lige za prvaka.

Mostarci su od Bosne Royal poraženi rezultat 80:71, a nakon utakmice trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić, očekivano, nije imao razloga za zadovoljstvo.

"Praktički smo cijelu utakmicu stizali tu neku blagu prednost Bosne Royal. Na kraju smo izgubili i već sad se okrećemo sljedećem kolu i utakmici protiv Igokee. Vidjet ćemo šta će se izdogađati i na kojem ćemo mjestu na kraju završiti", kazao je Vlašić, pa prokomentarisao šta to nije večeras valjalo...

"Zamjeram dosta toga svojim igračima. Nismo kontrolirali skok ispočetka, bili smo prenervozni i konfuzni za ovakvu utakmicu. No, bez obzira, ne mogu zamjerati previše, jer smo u kontinutetu igrali dobro cijelu godinu", riječi su Vlašića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi