Vlašić: Limitirati Cromera primarni zadatak

Trener Zrinjskog pred Široki

Vlašić: Limitirati Cromera primarni zadatak

Lider košarkaške Lige 6, mostarski HKK Zrinjski sutra u okviru 7. kola gostuje u Širokom Brijegu kod tamošnjeg domaćina koji ima samo jednu pobjedu iz šest susreta.

Zrinjski u ovu utakmicu ulazi kao favorit, no ovi mečevi uvijek su malo više od same igre, pa je za očekivati neizvjestan susret. Zrinjski je prvi meč u Mostaru lagano dobio, no da se ranjenog lava treba bojati, u najavi hercegovačkog derbija za SportSport.ba govori i Hrvoje Vlašić, trener Zrinjskog:

"U 7 .kolu Lige za prvaka gostujemo u Širokom Brijegu. Utakmice izmedju ove dvije momčadi su uvijek zanimljive i kvalitetne! Očekujem dobru utakmicu gdje ćemo morati igrati na visokom nivou ako želimo dobar rezultat protiv Širokog, čiji nas omjer pobjeda i poraza neće nimalo zavarati", govori Vlašić, te se nadovezuje:

"Široki je u utakmici protiv Bosne pokazao da može biti neougodan kada im je realizacija šuta za 3 na visokim postotcima. Naravno najviše ćemo pažnje obratiti na Cromera koji prednjači u realizaciji šuta za 2 i 3 poena", najavio je Hrvoje Vlašić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica se igra sutra na Pecari s početkom u 19h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi