Vlašić suspendovan pred Igokeu

Trener HKK Zrinjski

Vlašić suspendovan pred Igokeu

Trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić suspendovan je od strane Košarkaškog saveza BiH, saopšteno je na klupskoj stranici.

Krovna kuća bh. košarke je suspendovala Vlašića sa jednom utakmicom zabrane vođenja momčadi, a uz to trener mostarskog kluba će morati platiti i kaznu od 1.600 KM.

Kazna se odnosi na utakmicu 5. kola Lige za prvaka BiH u kojem Zrinjski gostuje kod Igokee.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Vlašić je, prema neslužbenim informacijama, suspendovan zbog dešavanja na sinoćnjoj utakmici protiv Bosne. U utakmici punoj neizvjesnosti i rezultatskih preokreta svoj vlastiti show imali su i suci Porobić, Šobot i Skenderija koji su u trenucima kada se susret lomio dodijelili tehničku pogrešku klupi Zrinjskog. Trener domaćina burno je reagirao na ovu odluku, te se i nakon utakmice verbalno obračunao s ovim trojcem.

Vlašić danas nije bio raspoložen za komentiranje ove odluke KSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi