Vlašić: Čeka nas teška utakmica protiv čvrstog protivnika

Trener Zrinjskog

Vlašić: Čeka nas teška utakmica protiv čvrstog protivnika

Pred košarkašima HKK Zrinjski večeras je izuzetno važna utakmica u Vogošći. Radi se o zaostaloj utakmici 16. kola Premijer lige BiH.

16. kolo igrano je 30.01. ali je Zrinjski tada igrao redovno kolo ABA 2 lige pa je utakmica s Vogošćom odgođena. Zrinjski i Vogošća iskoristit će ovu pauzu uzrokovanu prozorom FIBA-inih kvalifikacija za SP i odigrati zaostalu utakmicu koja za Plemiće neće biti nimalo laka a svjestan je toga i trener bh. prvaka Hrvoje Vlašić.

"Čeka nas zahtjevna utakmica večeras"- otpočeo je Vlašić i nadovezao se: -" Vogošću ove sezone nitko nije nadigrao i razbio. Radi se o čvrstom timu koji i dalje ima velike izglede da se plasira u Ligu za prvaka što dovoljno govori o njima. I nama su upravo iz tog razloga važni bodovi i sve ćemo učiniti da ih se domognemo. Bit će nam potrebna visoka koncentracija svih 40 minuta" - kazao je strateg HKK Zrinjski.

Utakmica između Vogošće i Zrinjskog igra se večeras u 19h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti