Vlašić: Dobar rad na treninzima mora nam se vratiti
Hrvoje Vlašić i Luka Pandurić najavili su utakmicu HKK Zrinjski - Sixt Primorska koja će se sutra odigrati u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg

Plemići će ugostiti vodeću momčad ABA 2 lige, Primorsku

Vlašić: Dobar rad na treninzima mora nam se vratiti

Pred utakmicu 7. kola ABA 2 lige u kojoj će HKK Zrinjski ugostiti neporaženu momčad slovenačke Primorske u prostorijama bh prvaka upriličena je press konferencija na kojoj su se novinarima obratili trener Hrvoje Vlašić i igrač Luka Pandurić.

Hrvoje Vlašić otvorio je press ovim riječima:

"Neporažena momčad Primorske koja je koncipirana da uđe u ABA 1. Igraju dobro cijelo vrijeme iako su imali situacija u kojima su se izvlačili ali i to govori o njihovoj kvaliteti. Istakao bih Kuridžu, Harrisa, Šiška  Čakaruna. Puni kvalitete i talenta i s 12 jednakih igrača. Mi igramo kući, ali imamo kvalitet više iako to rezultati ne sugeriraju. Forma nam je u usponu. U Čačku smo izgledali dobro ali nismo uspjeli pobijediti".

"I prošle godine je Primorska bila konkurent za ABA 1 i dvije utakmice protiv njih bili smo na jednoj lopti. Ući ćemo hrabro i muški u utakmicu i iskoristit ćemo svaku priliku da ih iznenadimo. Trebat će biti hrabar, agresivan i kontrolirati skok, a morat ćemo napokon nešto i pogoditi. Vjerujem u momčad i dečke i rad koji ostvarujemo na treninzima. To se mora početi vraćati. Toliko mogu garantirati, da ćemo dati sve od sebe".

Luka Pandurić, playmaker Zrinjskog bio je nešto kraći:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Zna se da su vodeći  omjerom 6-0. Mi smo nesretno izgubili neke utakmice, a s njima se trebamo potući i nametnuti svoj ritam. Zna se da su popunjeni na svim pozicijama ali bit će sve na nama i mislim da ćemo se mi pitati oko svega u ovoj utakmici".

Utakmica između Zrinjskog i Primorske igra se sutra u 18h u mostarskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti