Vlašić: Dobro odmoriti, pa pripremiti se za Trebinje

Trener KK Zrinjski

Vlašić: Dobro odmoriti, pa pripremiti se za Trebinje

M. Maksimović

U pretposljednjem susretu u godini košarkaši Zrinjskog ostvarili su trijumf u Bijeljini nad Građanskim rezultatom 87:83, upisavši tako petu vezanu pobjedu (četiri u prvenstvu, jednu u Kupu) i sačuvavši diobu prvog mjesta u Ligi 10 sa sarajevkom Bosnom.

“Umor i dug put su nam stvorili probleme na samom otvaranju, da bismo se potom dugo tražili ipokušavali stisnuti odbranu kako to inače radimo. Nakon dosta muke u trećoj četvrtini upali smo u zaostatak koji smo srećom brzo anulirali. U posljednjoj četvrtini prednost smo držali na našoj strani i uspjeli sve iskontrolisati”, izjavio trener Hrvoje Vlašić.

Nakon dosta iscrpljujuće sedmice, Plemići će imati malo više vremena za pripremu gostovanja Leotaru u Trebinju.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Prvo se moramo oporaviti od svega i pripremiti se za Leotar koji kući igra dobro. Napravili smo značajan korak ka plasmanu u Ligu za prvaka, ali se trenutno ni s čim ne opterećujemo iako smo veoma zadovoljni”, dodao je Vlašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti