Vlašić: Kakanj je favorit

Trener Zrinjskog

Vlašić: Kakanj je favorit

M. Maksimović

Nakon poraza od Leotara i pomalo neočekivanog od Bošnjaka u Hadžićima košarkaše Zrinjskog očekuje meč protiv Kaknja. 

Iako je njihova forma u silaznoj putanji, trener Hrvoje Vlašić nada se uspješnoj utakmici, dobroj igri i povoljnom rezultatu.

“Bit će zanimljivo s obzirom da je Kakanj izgubio tri meča u nizu i morat će protiv dati sve od sebe. Mi u Kakanj idemo s puno manjim pritiskom što, nadam se, može biti prevaga na našu stranu. Domaćin je favorit, a mi ćemo dati sve od sebe da se pokažemo u najboljem svjetlu“, rekao je Vlašić, dodajući:

“U periodu pred nama moramo raditi još bolje jer slijede sve teže utakmice. Želimo što bolje raditi i ići utakmicu po utakmicu. Moramo posljednjih pet kola korektno završiti i pripremiti se za Ligu za prvaka“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi