Vlašić: Moramo uložiti maksimalni napor da dođemo do cilja

Zrinjski u trećem susretu dočekuje Igokeu

Vlašić: Moramo uložiti maksimalni napor da dođemo do cilja

Momčad Zrinjskog sutra očekuje treća utakmica koja će odlučiti tijek finalne serije između HKK Zrinjski i KK Igokea (1-1).

Ukoliko povedemo u seriji 2-1 priliku za osvajanje prve povijesne titule imati ćemo već u srijedu na gostovanju u Laktašima ili u iduću subotu (26.5.) u Mostaru pred našim navijačima.

"Treća utakmica finala play offa za prvaka igra se u subotu u našoj dvorani! Trenutni rezultat je 1-1 i mi želimo pobjedom produžiti seriju do pete utakmice. U gostujućem porazu nismo imali sreće, ozlijedio nam se Murry i imali smo skraćenu rotaciju i nismo osim na otvaranju utakmice našli pravi ritam i posebno nam je bila loša realizacija za dva poena. Napravili smo analizu i u koliko želimo pobjedu moramo u prvom planu popravit realizaciju za dva i tri poena te odigrati kvalitetnu obranu u prvom redu na Radivojeviću, Ljubičiću i Rikiću. Igokea je dobra momčad koja ima dobru energiju i kvalitetu i morati ćemo uložit maksimalni napor da dođemo do cilja" kazao je Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski.

Zanimanje navijača i ljubitelja košarke za treću finalu utakmicu je veliko iz svih krajeva Hercegovine te Srednje Bosne. Kapacitet dvorane sa sadašnjih 1200 mjesta(tribina sjever) biti će proširen sa dodatnih 1000 mjesta (tribine istok i zapad) kako bi atmosfera u dvorani bila paklena.

"Nadam se da ćemo u punoj dvorani i ambijentu koji smo imali na prošle dvije utakmica dati sve od sebe i slaviti zajedno sa našim navijačima!", dodao je Vlašić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U subotu sve navijače od 18 sati ispred dvorane očekuje zabavni program u Zrinjski korneru koji će biti realiziran u suradnji sa Hercegovačkom pivovarom. Posjetitelji će se prije te za vrijeme utakmice moći osvježiti napicima po promotivnim cijenama od 1 KM kao i kupiti majice HKK Zrinjski po promo cijenama.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Igokea igra se u subotu od 20:15 u SD Bijeli Brijeg

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi