Vlašić: Nema predaje, vratit će nam se ovo negdje
Nešto je trulo u igri bosanskohercegovačkog prvaka u ovoj sezoni. Posebno škripi na poziciji organizatora igre gdje Aleksandar Sokolović nije ni sjena prošlogodišnjeg igrača... (Foto: SportSport.ba)

Trener Zrinjskog poslije Primorske

Vlašić: Nema predaje, vratit će nam se ovo negdje

Košarkaši Zrinjskog doživjeli su šesti poraz u sedmom susretu regionalne ABA 2 lige.

Aktuelni bh. prvaci na svom parketu nisu uspjeli sinoć savladati vodeću momčad Primorske, koja je u Mostaru slavila rezultatom 66:63, a nakon poraza očekivano je nezadovoljan bio trener Hrvoje Vlašić.

"Naš skok u napadu i ne realiziran zicer su odlučili utakmicu ali opet loša realizacija. Mi smo sve utakmice izgubili u egalu uz dosta nespretnosti. Vrlo teška sezona i ovo je vrlo teško podnositi i meni i igračima, ali nema predaje. Moramo dalje raditi i dalje igrati ja se nadam da će nam se ovo negdje vratiti", kazao je trener Plemića, pa dodao:

"Kada dopustite gostima lagane koševe i uz nedostatak sreće jednostavno ne možete dobiti utakmicu."

Za razliku od Zrinjskog, Primorska je u ABA 2 ligi i dalje bez poraza.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi