Vlašić: Podcjenjivanje nam se može odbiti o glavu

Zrinjski igra protiv Vogošće

Vlašić: Podcjenjivanje nam se može odbiti o glavu

HKK Zrinjski, lider košarkaškog prvenstva BIH, današnju utakmicu 15. kola u Vogošći protiv istoimenog domaćina, igrat će bez čak tri igrača iz standardne rotacije koju koristi trener Hrvoje Vlašić. 

Osim Princa i Ramljaka koji su propustili gostovanje kod Ohrida, Plemići su čini se, ponovno ostali i bez Ivana Begića koji se prije par dana razbolio.

"Srećom, uvijek netko drugi iskoči", govori trener Hrvoje Vlašić i dodaje: - Ali Demić igra dobro u zadnje vrijeme i vjerujem da će dobro zamijeniti Ramljaka, no trebat će mu se danas još netko priključiti. Volio bih da to bude netko od mlađih koji će sigurno dobiti prigodu danas".

"Vogošća se jako pojačala, pogodila sa strancima. Warner i Dime su pravi pogotci, s tim da je Dime fizikalac i skakač kakav se rijetko viđa u našoj ligi. Solidna su ekipa i svako potcjenjivanje moglo bi nam se razbiti o glavu - završava strateg Plemića najavu današnje utakmice koja se igra u Vogošći s početkom u 19.30h.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako jee ii user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi