Vrančić: Pokazale smo kako se bori za reprezentaciju

Bh. košarkašice poražene nakon tri produžetka

Vrančić: Pokazale smo kako se bori za reprezentaciju

E. Čaušević

Košarkašice Bosne i Hercegovine večeras su poražene protiv Slovačke sa 100:95 u četvrtom kolu kvalifikacija za EP.

Bh. košarkašice su bile veoma blizu treće pobjede, ali nakon tri produžetka nisu uspjele da slome otpor Slovačke. Nakon utakmice Irena Vrančić izjavila je za SportSport.ba da su večeras pokazale kako se bori za bh. dres.

"Izgubile smo i žao mi je zbog nas. Imali smo prilike da pobijedimo, ali nismo iskoristile iako smo se borili do kraja. Ostavile smo srce na teren i ponosna sam na svaku igračicu. Pokazale su kako se bori za reprezentaciju", rekla je Vrančić, te dodala:

"Viša sila i naše greške su nas koštale. Imamo još šanse i nadam se da ćemo to iskorisiti. Zaslužujemo da se sve poklopi i da se plasiramo na EP. Sve ove djevojke zajedno sa staffom to zaslužuju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi