Vujošević pobijedio, Partizan broji novce

Sud donio odluku

Vujošević pobijedio, Partizan broji novce

A. Beganović

Nekadašnji trener KK Partizan i aktuelni selektor našeg nacionalnog tima, Duško Vujošević, dobio je na sudu slučaj protiv beogradskog kluba prema kojem mu višestruki prvak Srbije mora isplatiti 113.000 eura.

Prema pisanju srbijanskih medija Vujošević je juče obavijestio Partizan da je dobio spor, a beogradski klub ima rok od sedam dana da izmiri dugovanja prema bh. selektoru.

Ukoliko to ne uradi uslijedit će blokada FIBA-e koja će onemogućiti Partizanu registrovanje novih igrača.

"Mislim da je Duško Vujošević obilježio jedan dio istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu prijetnju koju je uputio gledam kao mjeru upozoranje za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati", prenosi b92 izjavu predsjednika Partizana, Ostoje Mijailovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi