6

Komentari (6)

Zulfikar
ovo mu je bezveze, zbilja nepristojno i neprifesionalno jer dans ili sutra mozda bas bude hljeb uzimao u tim Worriorsima. .
user1677490484
Green ima 4 prstena što Jusuf ne može ni na igrici vjerovatno, ali to su ti seljački kompleksi. Pa bolan budi normalan, ponizan, ambiciozan i svoja posla. Nevjerovatno.
Aleksandar1976
Po takvim stvarima je na portalima nije sigurno po igri
DelPiero
Joj Nurkica, isto ko da postoji 700 NBA timova a ne 30. Zamisli trejduju ga u Warriorse za koji mjesec, kako bi povio rep...
SactownCali
Sacramento je razbio GS-a, svi se nadamo u Sacramentu da u Petak u New Orleans-u pobjedimo... Jednostavno smo razbili GS jedva cekam Petak...
GradSoli
poraženi s čak 26 poena razlike (118:94). Ono kad dva broja ne znas oduzeti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.