Warriorse kao da je neko prokleo: Težak lom ruke Stephena Curryja

Užasna povreda

Warriorse kao da je neko prokleo: Težak lom ruke Stephena Curryja

M. Šljivak

Prva zvijezda Golden State Warriorsa Stephen Curry doživio je težak lom ruke u meču protiv Phoenix Sunsa.

Curry je prilikom jednog polaganja pao na ruku, a dodatni problem mu je napravio i Aaron Baynes koji mu je nakon pada sjeo na ruku.

Steph više nije mogao nastaviti meč. Izašao je iz igre, a ispostavilo se kako je riječ o lomu zgloba ruke. Povrijedio je Curry i skočni zglob, no ta je povreda lakše prirode, ali njega nažalost dugo nećemo vidjeti na parketima.

Ovo je svakako veliki udarac za Warriorse. Nekadašnje šampione kao da je neko prokleo, jer su ranije ostali i bez Klaya Thompsona koji se povrijedio u finišu prošle sezone i nećemo ga gledati u ovoj.

Serija povreda ih je zadesila tokom prošle sezone. Izostajali su redom Kevin Durant, DeMarcus Cousins i Klay Thompson, no najveći problem je sada izostanak Curryja, jer Cousins i Durant više ne nose dres Warriorsa.

Top Komentari

snickers09
Tezak lom ruke, a slomio skocni zglob????
0 3
tbra
izdrzi brete
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi