Warriorsi će kao drugi pick na ovogodišnjem draftu uzeti Denija Avdiju?

Akcije 19-godišnjeg Izraelca pred ovogodišnji draft naglo su porasle

Warriorsi će kao drugi pick na ovogodišnjem draftu uzeti Denija Avdiju?

NBA draft održat će se za nešto više od mjesec dana, točnije, 18.11.

Mladi izraelskui reprezentativac Deni Avdija priprema se za nadolazeći dan drafta.

Po mnogim najavama, akcije mladog 19-godišnjeg košarkaša počele su rasti i ne bi trebalo iznenaditi ukoliko Avdija bude u top 3 izbora na ovogodišnjem draftu. Ovaj mladi košarkaš na meti je mnogih klubova a kako piše portal theringer.com najzagriženiji za usluge mladog Izraelca su Golden State Warriorsi koji su spremni potrošiti 2. pick drafta na sina nekadašnjeg sjajnog jugoslovenskog košarkaša Zufera Avdije.

Inače, Minnesotta Timberwolvesi imaju pravo na prvi pick drafta a sve je izglednije da će klub iz Minneapolisa uzeti nisko krilo s Georgie Anthony Edwardsa. Dalje, theringer.com piše da je izgledna opcija da Wolvesi s Edvardsom naprave odličan paket za trade u kome bi dobili igrača od kojeg bi zauzvrat odmah dobili kvalitet i napad na toliko željeni play-off.

Top Komentari

Realist
Avdija ce se odlicno uklopit u NBA jer je njegov nacin igranja tesko ostvarljiv u Europi zbog cega ne dolazi toliko do nekih utakmica s puno postignutih poena ali ce u NBA bit odlican
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije