Ozljeda je prošlost: Klay Thompson dobio liječničku dozvolu za povratak treninzima

Nakon teške ozljede koljena Thompson se vraća

Ozljeda je prošlost: Klay Thompson dobio liječničku dozvolu za povratak treninzima

Klay Thompson potpuno se oporavio od teške ozljede koljena. 

Thompsonu su popucali prednji križni ligamenti koljena tijekom NBA finala između Warriorsa i Raptorsa koje je na kraju pripalo momčadi iz Toronta. 

Svakako su ovo sjajne vijesti za Warriorse kojima se oporavio i Steph Curry, pa će 'Splash Brothers' opet biti prijetnja za sve NBA obrane. Ovaj tridesetogodišnji košarkaš se već sada smatra jednim od najvećih šutera svih vremena, a sin je Mychala Thompsona, poznatog NBA košarkaša koji je osamdesetih uzeo nekoliko NBA naslova s Lakersima. 

Uz Klaya Thompsona i Steph Curryja, Warriorsi će treću zvijezdu imati u Andrew Wigginsu kojeg su dobili u zamjeni za D'Angelo Russela, a šuška se da bi oporavljeni Klay Thompson mogao biti igrač kojeg će tim iz Oaklanda ponuditi u paketu u zamjenu za Giannisa Antetokoumpa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi