Warriorsi za 100 dolara nude gledanje domaćih utakmica na televizoru
Warriori napravili bizarnu ponudu za svoje fanove (FOTO: EPA)

Ponuda koju je podijelila navijače

Warriorsi za 100 dolara nude gledanje domaćih utakmica na televizoru

Emir Dindić

Golden State Warriorsi, prvaci NBA lige u tri od posljednje četiri sezone, svojim navijačima nude veoma zanimljivu ponudu. 

Naime, za 100 dolara nude odlazak na utakmicu Warriorsa. Ako ste mislili da ćete uživati u prvim redovima u majstorijama Duranta, Curryja, Thompsona i društva onda ste se prevarili. Naime, onaj koji se odluči na takav potez, jedino će smjeti hodati u prostorijama dvorane i gledati utakmicu na televizorima.

Ako poželite uživati u ponudi restorana i trgovina u Oracle Areni, moraćete i za to dodatno platiti.

Jedni govore kako je ovo kriminalna pljačka Warriorsa, dok drugi hvale ovaj potez jer Golden State od iduće sezone seli u novu dvoranu u San Franciscu.

Ipak, kada se sve sabere i oduzme, cijena se čini veoma skupa za ovakvo iskustvo. S druge strane kada imate jednu od najboljih ekipa svih vremena i rasprodanu dvoranu, nema sumnje da će biti onih ljudi koji će platiti za ovakvu opciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi