Westbrook poručio navijaču i njegovoj supruzi: Kunem se Bogom, sj**at ću vas!

Bilo je zanimljivo u Utahu

Westbrook poručio navijaču i njegovoj supruzi: Kunem se Bogom, sj**at ću vas!

Tokom jučerašnje utakmice njegove Oklahome i Utah Jazza, Russell Westbrook se ponovo sukobio sa gostujućim navijačima.

Popularni Russ je ušao u žestoku raspravu sa jednim čovjekom i njegovom suprugom. Nakon što mu je navijač poručio da se baci na koljena, kao što je i navikao, uslijedio je žestok odgovor zvijezde Oklahome.

"Reći ću ti nešto, sj**at ću te! Obećavam ti! Misliš da se šalim? Kunem se Bogom, sj*bat ću te. Tebe i tvoju ženu, sj*bat ću vas. Kunem ti se svime što volim!", rekao je Westbrook.

Inače, on je u proteklom periodu imao nekoliko zanmimljiv scena na parketu, a nama iz BiH je svakako ostala ona sa Jusufom Nurkićem od prije nekoliko dana.

Svemu dodajmo da je Thuder sinoć pobijedio Jazz u gostima sa 98:89, a Westbrook je ubacio 23 poena uz 11 skokova i osam asistencija.

Top Komentari

Kiss
seljak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi