Zabio se glavom u koljeno Jusufa Nurkića, pa ostao ležati na parketu

Košarkaš Denvera je na kraju dobro prošao

Zabio se glavom u koljeno Jusufa Nurkića, pa ostao ležati na parketu

E. Čaušević

Denver Nuggetsi su bez većih problema sinoć pobijedili Portland Trail Blazerse sa 140:108.

Denver je pred svojim navijačima rutinski došao do nove pobjede, a već je nakon prve četvrtine bilo jasno da se Portland baš neće dobro provesti.

Nuggetsi su na kraju slavili sa 140:108 i sada imaju omjer 21-19 i nalaze se na šestoj poziciji Zapadne konferencije. S druge strane Portland je deseti s omjerom 16-25.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić je protiv bivšeg tima odigrao 25 minuta, te je ubacio deset poena i dodao još osam skokova i šest asistencija.

Nurkić je krajem treće dionice bio u centru pažnje nakon duela s protivničkim igračem Willom Bartonom.

Naime, Barton se sapleo i udario glavom u koljeno bh. košarkaša, a onda je ostao ležati na parketu. Sudija je zaustavio meč kako bi se Bartonu ukazala pomoć, a prekd je trajao nekoliko minuta.

No, na svu sreću košarkaš Denvera se pridigao na kraju i pokazao da je s njim sve u redu.

Top Komentari

K79
Dobro je citam i kontam sad ces vidjet pokido Juki ligamente ! :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi