Sjajne scene u dvorani u Denveru: "Jusuf upoznao Jusufa"

Bh. košarkaš dječaku ispunio želju

Sjajne scene u dvorani u Denveru: "Jusuf upoznao Jusufa"

E. Čaušević

Portland Trail Blazersi doživjeli su sinoć ubjedljiv poraz na gostovanju kod Denver Nuggetsa sa 140:108.

Denver je lakše od očekivanog uspio da dođe do nove pobjede u ovoj sezoni, dok se košarkaši Portlanda baš i nisu proslavili svojom igrom.

Protiv bivšeg kluba ponovo je zaigrao i bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je na parketu proveo 25 minuta i odigrao je poprilično solidan meč.

Nurkić je u sinoćnjoj utakmici uspio da ubaci deset poena i doda još osam skokova i šest asistencija.

Također, bh. košarkaš je bio u centru pažnje prije početka utakmice zbog sjajne scene. Naime, jedan od dječaka je imao transparent na kojem je pisalo da se i on zove Jusuf i da želi upoznati bh. košarkaša što je na kraju i ispunjeno.

Nurkić je prišao do tribine na kojoj je bio ovaj dječak sa svojom majkom, te se fotografisao s njim, a video je ubrzo nakon toga objavljen na društvenim mrežama.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi i tekst "My JUSUF NURKIĆ JUSUF Name IS too! #27"

Iz Portlanda su sve to opisali na dosta zanimljiv način, te su uz video jednostavno napisali: "Jusuf upoznao Jusufa".

Top Komentari

makelele
Dobra mama.
2 2
King_Kenny
...veliki Jusuf upoznao malog Jusufa.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi