Lakersi uzvraćaju udarac Netsima: Spremaju novu veliku trojku!

Trejdovat će LaVinea?

Lakersi uzvraćaju udarac Netsima: Spremaju novu veliku trojku!

E. Škorić

Nakon što su Brooklyn Netsi trejdovali Jamesa Hardena, Los Angeles Lakersi su spremni da uzvrate.

Lakersi brane titulu, ali imat će žestoku konkurenciju ove sezone i mnogi smatraju da će Netsi biti nezaustavljivi sa triom Harden - Durant - Irving.

Lakersi se uglavnom baziraju na dvojac LeBron James - Anthony Davies, no sada će dobiti pojačanje i bit će formirana nova velika trojka.

Navodno je izbor pao na Zacha LaVinea, košarkaša Chicago Bullsa.

Kako pišu američki mediji, prave se pregovori za veliki trejd, a on bi uključivao nekoliko igrača, pa bi Bullsi dobili Kylea Kuzmu, Kentavious Caldwell-Popea, Alexa Carusa i Talena Horton-Tuckera, ali i uključen bi bio jedan budući pick.

U Staples Centru smatraju da LaVine vrijedi baš toliko i sa 28,3 poena u prosjeku po meču definitivno je prvo ime i rijetka svijetla tačka Bullsa.

Promo

Top Komentari

makelele
Velikog Carusa da daju za LaVinea... idiotcine
7 0
alubaba
Slažem se. Budale bi bili da dadnu ovoliko igrača, možda nisu toliko zvučna imena kao Lavine,al i dalje su oni zajedno dosta bolji od njega jednog. Ovim trejdom i gube dobru klupu tako da je loš trade.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti