LeBron James dobio prijetnje smrću: Ubit ću te tokom time-outa
Foto - EPA

Nevjerovatno

LeBron James dobio prijetnje smrću: Ubit ću te tokom time-outa

M. Šljivak

LeBron James dobio je prijetnje smrću.

Na Instagramu se pojavila prijeteća poruka sa profila wintess.kevin.durant i najavio je da će na utakmici Netsa i Lakersa 18. februara upucati Jamesa.

[twitter]https://twitter.com/KendrickPBurner/status/1346633606228279296[/twitter]

"U četvrtak 18. februara, doći ću na utakmicu Lakersa i Netsa. U dvoranu ću unijeti pištolj i upucati te tokom time-outa. LeBron, upozoren si", napisao je ovaj čovjek, a zatim je stiglo i izvinjenje:

[twitter]https://twitter.com/KendrickPBurner/status/1346665558356471808[/twitter]

"Želio bih javno da se izvinim LeBronu Jamesu zbog prijetnji. To je bila obična šala. Shvatio sam da prijetnje smrću ne mogu biti šala, jer ih ljudi shvataju ozbiljno. Možete me mrziti koliko hoćete, ali da mogu vratiti vrijeme, nikad ne bih ovo objavio".

Nevjerovatne stvari se dešavaju...

Promo

Top Komentari

CASIO
Sad ces jedno 15-20 godina u zatvor za zayebanciju
1 2
user1597153724
Svega u Bozijoj basti...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi