Zadar ne pamti gori ulazak u ABA ligu, Pipan bivši
Pipan se ljetos vratio u Zadar, ali nakon samo tri mjeseca odlazi iz kluba koji je vezao četiri poraza u regionalnom prvenstvu

Četiri poraza u četiri kola

Zadar ne pamti gori ulazak u ABA ligu, Pipan bivši

E. Škorić

Košarkaški klub Zadar je imao najgori mogući ulazak u sezonu ABA lige, pošto je upisao četiri poraza u četiri kola.

U Zadru ne pamte tako katastrofalno otvaranje regionalnog prvenstva, pa je zato Alan Pipan bivši trener ove ekipe.

Iskusni slovenski trener ovog se ljeta vratio na klupu Zadrana, no nakon samo tri mjeseca odlazi.

Zadar je u prvom kolu poražen kod FMP-a, pa onda kući od Cedevite, u gostima od Olimpije i prije nekoliko dana kući od Mornara.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Zanimljivo da su sve utakmice Zadrani izgubili lako, s dvocifrenom razlikom, pa je evidentno da ekipa nema kvalitet, a vidjet ćemo ko će naslijediti Pipana i hoće li smoći snage Zadar da nešto napravi u Beogradu u petom kolu protiv Partizana.

U šestom kolu idu u Krku, serija poraza bi se mogla produžiti, a ni u sedmom i osmom kolu neće biti lako - prvo im stiže Mega, pa idu u goste Ciboni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti