Turizam ispred sporta: Košarkaši Zadra ostali bez smještaja
FOTO: Twitter ABA liga

Nevjerovatna situacija

Turizam ispred sporta: Košarkaši Zadra ostali bez smještaja

H. Zilić

Nevjerovatne scene nam dolaze iz susjedne Hrvatske.

Košarkaši Zadra aktuelni su prvaci Hrvatske i kreću sa prirpemama za novu sezonu, međutim naišli su na nesvakidašnje probleme.

Košarkaši koji nisu Zadrani, a nose dres prvaka Hravstke nemaju gdje stanovati, zbog turističke sezone.

Aleksandar Bursać, Uroš Luković, Dario Drežnjak, Antonio Jordano, Domagoj Vuković i Martin Junaković ostali su bez smještaja, a ova vijest je izazvala dosta komentara u Hrvatskoj.

"S obzirom na veliki broj turista u Zadru, došlo je do nekih problema oko smještaja, ali i to će što prije biti riješeno", saoštili su iz KK Zadar.

Prve takmiačrske utakmice košarkaše Zadra očekuju 18. septembra, a u uvodnom dijelu priprema radit će se na kondiciji igrača.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti