Zahiragić: Vjerujem da ćemo savladati Slobodu

KK Spars u nedjelju putuje u Tuzlu na megdan Slobodi

Zahiragić: Vjerujem da ćemo savladati Slobodu

Endin Čaušević

Košarkaši Sparsa gostuju u nedjelju u Tuzli gdje će snage odmjeriti sa košarkašima Slobode u okviru trećeg kola Lige 12 BiH.

Košarkaš KK Spars Adi Zahiragić izjavio je da ih očekuje teška utakmica i da će to biti susret starih rivala.

"Koliko sam upoznat nemaju mnogo promjena u odnosu na prošlu sezonu kada je igrački kadar u pitanju. Drugu dimenziju utakmici svakako će dati navijači Slobode i uzavrela atmosfera Mejdana. Ko će pobijediti? Ekipa koja bude strpljivija i bude imala manji broj izgubljenih lopti. Ja vjerujem da ćemo to biti mi", rekao je Zahiragić.

Mladi košarkaš Sparsa Sani Čampara kazao je da je Sloboda veoma jaka ekipa, ali da i oni imaju kvalitet. Čampara je dodao da su njihova očekivanja pred ovu utakmicu samo pobjeda.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Atmosfera u ekipi ide tome u prilog, jer svi razmišljamo samo o novom, trećem uzastopnom trijumfu. Kada su u pitanju moje igre za prvi tim, moram reći da sam i više nego zadovoljan. Napredujem, igram protiv starijih igrača i stičem dosta iskustva. Zahvalan sam svojim saigračima koji mi puno pomažu, i vjerujem da sam bar dijelom opravdao ukazano povjerenje trenera Balića u prethodna dva susreta. Što se mene tiče, uvijek može još bolje i čekaću strpljivo novu šansu da to i dokažem", rekao je Čampara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti