Zaza Pachulia timski savjetnik u Golden State Warriorsima
Pachulia se vraća u Oakland ali ne kao igrač

Steve Kerr ga izabrao u svoj stožer

Zaza Pachulia timski savjetnik u Golden State Warriorsima

Gruzijski centar Zaza Pachullia ponovno se vratio u Golden State Warriorse no ovaj put neće nositi dres nego će svoj posao obavljati u odijelu.

Gruzijac koji je okačio patike o klin vraća se u klub s kojim se uspio okititi naslovom NBA prvaka ali Warriorsi ne žele njegove igračke usluge.

Steve Kerr i Warriorsi angažirali su Pachuliu da bude timski savjetnik i kao takav bit će jedan od asistenata Stevea Kerra.

Pachulia je u NBA ipak najveći trag ostavio u Atlanta Hawksima gdje je igrao od 2005 do 2013 godine a osim za Warriorse igrao je još za Orlando, Milwaukee, Dallas i Detroit. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi