Željko Obradović nakon poraza odveo košarkaše Fenera u kafanu

Želio im podići samopouzdanje

Željko Obradović nakon poraza odveo košarkaše Fenera u kafanu

Endin Čaušević

Košarkaši Fenerbahcea nedavno su ispali iz Kupa Turske nakon poraza od Efesa sa 83:80.

Iskusni stručnjak Željko Obradović poznat je u svijetu košarke po svom temperamentu, te da ne voli baš da njegova ekipa gubi. Međutim, nakon meča protiv Efesa i poraza Obradović je napravio nešto što je šokiralo javnost u Turskoj.

Naime, nakon što je Fener ispao iz ovog takmičenja iste noći Obradović je košarkaše i njihove ljepše polovine odveo u restoran na večeru, a zatim i na piće gdje su se zabavljali do jutarnjih sati.

Ovaj potez iznenadio je i čelnike turskog kluba koji su htjeli saznati zašto je Obradović to uradio kad su ispali iz Kupa. On je poručio da je sada najbitnije da igračima vrati samopouzdanje, a to je najbolje kroz druženje u kafani.

Top Komentari

ratip irats
Covjek zna poso...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti